Timetable

09:30 – 10:15 Body Sculpt All 45 mins Studio 1

10:30 – 11:30 Pilates 1 hour Studio 1

12:30 – 13:15 Stretch & Tone 45 mins Studio 1

17:30 – 18:15 Kettlercise 45 mins Studio 1

17:45 – 18:30 Spin 45 mins Spinning studio

18:15 – 19:00 Zumba All 45 mins Studio 1

19:00 – 19:45 Hips, Bums & Tums 45 mins Studio 1

06:15 – 06:45 Insanity 30 mins Studio 1

06:45 – 07:30 Spin Fit 45 mins Spinning studio

09:30 – 10:30 Hips, Bums & Tums 1 hour Studio 1

10:30 – 11:15 Zumba Fit 45 mins Studio 1

12:15 – 12:45 Active HIIT 30 mins Studio 1

14:00 – 15:00 Pilates 1 hour Studio 1

17:45 – 18:30 Active Step 45 mins Studio 1

18:30 – 19:15 Active Insanity Bootcamp 45 mins Studio 1

19:15 – 20:30 Yoga 1 hour 15 mins Studio 1

20:30 – 21:30 Ball Pilates 1 hour Studio 1

06:30 – 07:15 Active Circuits 45 mins Studio 1

08:00 – 09:00 Induction 1 hour Induction zone

09:30 – 10:30 Zumba 1 hour Studio 1

10:30 – 11:15 Stretch and Tone 45 mins Studio 1

12:15 – 13:00 Active Fit Pump 45 mins Studio 1

17:30 – 18:15 HIIT Box 45 mins Studio 1

18:15 – 19:00 Studio Cycling 45 mins Spinning studio

18:20 – 19:20 Pilates 1 hour Studio 1

19:30 – 20:30 Zumba 1 hour Studio 1

06:15 – 06:45 Insanity 30 mins Studio 1

09:30 – 10:15 HIIT Boot Camp 45 mins Studio 1

09:45 – 10:30 Studio Cycling 45 mins Spinning studio

10:30 – 11:30 Ball Pilates 1 hour Studio 1

11:30 – 12:30 Induction 1 hour Induction zone

13:45 – 15:00 Yoga 1 hour 15 mins Studio 1

16:00 – 16:30 Induction 30 mins Diary

17:30 – 18:30 Zumba 1 hour Studio 1

18:30 – 19:15 Studio Cycling 45 mins Spinning studio

18:30 – 19:30 Body Sculpt 1 hour Studio 1

19:30 – 20:30 Induction 1 hour Induction zone

19:30 – 20:15 Pure Power 45 mins Studio 1

20:20 – 21:20 Active Balance 1 hour Studio 1

06:45 – 07:30 Pure Power 45 mins Studio 1

09:30 – 10:15 Active Kettlebells 45 mins Studio 1

10:20 – 11:05 Active Balance 45 mins Studio 1

17:30 – 18:15 Body Blast 45 mins Studio 1

18:15 – 19:15 Pilates 1 hour Studio 1

09:00 – 10:00 Induction 1 hour Induction zone

09:15 – 10:15 Active Power Hour 1 hour Studio 1

09:30 – 10:15 Studio Cycling 45 mins Spinning studio

10:30 – 11:30 Zumba 1 hour Studio 1

09:30 – 10:30 Active KBW 1 hour Studio 1

14:30 – 15:45 Yoga 1 hour 15 mins Studio 1